Catalunya Diari

Festa del rock català a la primera edició de l’Esgarrifa’t Night Festival de Juneda

Festa del rock català a la primera edició de l’Esgarrifa’t Night Festival de Juneda| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 A la roda de premsa de presentació d’aquest dimarts han assistit el diputat i alcalde de Juneda, Antoni Villas; Albert Garriga, regidor de festes de l’ajuntament; Oriol Andreu, president de l’Associació Jovent Junedenc; Alguer Miquel i Sergi Carbonell, de Txarango, i Guillem Solé, integrant de Buhos.
 
Villas ha destacat que “des de la Diputació de Lleida es recolza de manera activa el rock català, un tipus de música que torna a desplegar-se i un clar exemple és la quantitat de seguidors que tenen aquests grups”. Per la seva banda, el vocalista de Txarango, l’indiscutible cap de cartell d’aquest primer any d’Esgarrifa’t Night Festival, s’ha mostrat content de “poder actuar en festivals com aquest que ajuden a descentralitzar els concerts, que sembla que sempre s’hagin de fer a les capitals”. De la mateixa manera, Miquel ha assegurat que “serà una nit que els junedencs no oblidaran”.
 
Les entrades es poden adquirir a l’Ajuntament de Juneda, a la botiga Sony Gallery de Lleida i al lloc web www.subiros.net al preu de 12 euros anticipada. El preu a la taquilla serà de 15 euros.
 
A dia d’avui, ja s’han venut més d’un miler d’entrades i, segons els organitzadors, el Parc de l’Alegria de Juneda s’omplirà d’un gran ambient superant les dues mil persones. Està previst que els concerts comencin al voltant de les 00.00 hores.


Comentaris
Mónica Ibáñez Giménez
Fins quina edat es paga????

envia el comentari