Catalunya Diari

Festa hawaiana a la piscina de la Seu d'Urgell

Festa hawaiana a la piscina de la Seu d'Urgell| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'UrgellAquesta festa hawaiana a la piscina està organitzada per Gall Negre Esdeveniments i s'emmarca dins del programa INSOMNI que porta a terme per tercer estiu consecutiu l'Oficina Jove de l'Alt Urgell. “Potenciem que dintre del programa Insomni hi hagi entitats i grups de joves que col·laborin en realitzar activitats lúdiques”, ha explicat la regidora de Joventut, Meritxell Planes. I ha afegit: “Agraïm a l'entitat Gall Negre que tiri endavant propostes com aquestes per tal que els joves tinguin un espai d'oci alternatiu, i que puguin gaudir de la piscina de nit amb seny i civisme”.


La mateixa entitat va organitzat el passat mes de juliol una festa nocturna a la piscina. A més, en els darrers estius la piscina municipal ha acollit sessions nocturnes amb DJ, un espectacle musical amb Moixaina o una sessió de música chill out.

Sopar al Carrer Major
D'altra banda, aquest dissabte, 23 d'agost, els veïns i veïnes del carrer Major de la Seu d'Urgell celebraran el tradicional sopar de germanor d'aquest carrer del centre històric de la ciutat. El sopar tindrà lloc a la plaça Patalin i s'iniciarà a les 22.00 hores. En acabar, hi haurà ball amenitzat per Joan Martí.


Comentaris

envia el comentari