Catalunya Diari

Fira de Mollerussa convoca un curs per a treballar com a auxiliar de fires

Fira de Mollerussa convoca un curs per a treballar com a auxiliar de fires| Redacció - Fotografia: Fira de Mollerussa

 

Fira de Mollerussa convoca un curs per a treballar com a auxiliars de fires. Els interessats a realitzar el curs de formació per a treballar en els certàmens que l'entitat organitzarà al llarg del 2017 es podran inscriure a partir del dia 2 de novembre a les oficines de l’ens firal, a l’avinguda del Canal. Les places són limitades a 30 participants. 

El curs, adreçat a nois i noies amb 16 anys de Mollerussa i poblacions veïnes del Pla d’Urgell, té com a objectiu formar sobre les feines que es desenvolupen en el marc d’un esdeveniment firal per tal de poder-hi treballar com a auxiliars als certàmens que se celebraran l’any 2017.
 
La jornada formativa es portarà a terme el dia 23 de desembre a la Sala 2 dels Pavellons Firals en un horari de 09.30 a 13.30 hores i de 15.30 a 20.00 hores.
 
El programa inclou una part teòrica i una altra de pràctica. A la primera s’expliquen conceptes com què és una fira, tipus de certàmens firals i d’organitzadors firals o l’estructura i les activitats de Fira de Mollerussa; mentre que a l’apartat pràctic es tracten les principals tasques a realitzar com a auxiliars de fira així com alguns aspectes relacionats amb aquest treball com són les bones maneres, el protocol, els punts d’informació, les jornades tècniques o les enquestes.
 
El curs, que es fa des del 1999, dedica una part important a la Fira de Sant Josep, el certamen més important de la capital del Pla d’Urgell i on l’ens firal necessita contractar més personal auxiliar. 


Comentaris

envia el comentari