Catalunya Diari

Fira de Mollerussa demana suport econòmic per mantenir el nivell de qualitat

Fira de Mollerussa demana suport econòmic per mantenir el nivell de qualitat| Redacció - Fotografia: Fira de MollerussaSolsona ha explicat també que el certamen d’enguany obre amb molt optimisme, bones expectatives i amb la bona sensació que la Fira de Sant Josep és reconeguda com a la capital catalana de la maquinària però també del sector agroalimentari català.

La 142 Fira de Sant Josep de Mollerussa ha obert aquest dijous les seves portes amb la participació de 283 expositors i 25.000 metres quadrats de superfície ocupada. L’acte inaugural ha tingut lloc aquesta tarda i ha estat presidit pel conseller d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Pelegrí.

El conseller ha destacat a Mollerussa la innovació “com a un dels elements capdavanters en aquesta nova edició de la Fira de Sant Josep”, la qual ha afegit “dóna oxigen al sector i l’hem d’aprofitar en la mesura que puguem des del punt de vista de l’administració, del sector i dels ciutadans per fer possible que aquest sector agroalimentari que està donant vida, que està ajudant a superar la crisi i que és un sector molt estable, pugui realment donar els seus fruits de futur”.

El certamen, que romandrà obert fins diumenge dia 23, va obrir dimecres l’espai del Recinte de les Piscines amb el Saló de l’Automòbil, al qual hi participen 26 expositors. Pel que fa a la resta, el Recinte Exterior, destinat a l`exposició de maquinària agrícola i ramadera i complements d’agricultura i ramadera, compta amb 115 firmes expositores, i els Pavellons Firals, adreçats a entitats, fira multisectorial i agroalimentació, amb 142 expositors més.

Està previst que aquest divendres visiti la fira al matí la Cònsol de la República de Polònia a Barcelona, Magdalena Czerwinska, i a la tarda el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila, qui a la nit presidirà el Sopar de l’Expositor.


Comentaris

envia el comentari