Catalunya Diari

Fira de Mollerussa i Qbic.tv gravaran, de forma gratuïta, videocurrículums i videopresentacions amb idees de negoci

Fira de Mollerussa i Qbic.tv gravaran, de forma gratuïta, videocurrículums i videopresentacions amb idees de negoci| Redacció - Fotografia: Fira de Mollerussa

 Una d’aquestes accions, segons Segarra, serà la col·laboració amb els tres centres de formació professional de Mollerussa: La Salle, l’IES Agrària i el Centre de Formació per a Adults, els quals tindran un espai als Pavellons Firals per tal de donar-se a conèixer. 
 
D’altra banda, amb la col•laboració del centre La Salle, i més concretament amb el seu projecte Qbic.tv, s’engegarà la segona de les accions que es desenvoluparan durant els quatre dies de la Fira de Sant Josep i que consistirà en la gravació de videocurrículums i videopresentacions de persones que busquen feina o tinguin una idea de negoci. Podran fer-se aquestes gravacions els visitants que vulguin i es portaran a terme, de forma gratuïta, a l’estand que Qbic.tv tindrà dins el certamen. La idea, segons va explicar el director de l’ens firal, es "fer gravacions de dos minuts màxim i pujar-les a un canal de Youtube per a que aquesta gent, quan presenti el seu currículum, pugui afegir-hi l’enllaç a la pàgina web on hi haurà la seva videopresentació".
 
Finalment, Fira de Mollerussa cedirà més a més un espai dins els Pavellons Firals a emprenedors perquè puguin donar a conèixer la seva idea de negoci o mostrar empreses que comencen.  


Comentaris

envia el comentari