Catalunya Diari

Fira Mollerussa programa un nou certamen pel 2015: Fira Events

Fira Mollerussa programa un nou certamen pel 2015: Fira Events| Laura Biela - Fotografia: Miki de Santiago

 

Fira Mollerussa ha programat per aquest any 2015 un nou certamen: Fira Events, dos nits d'experiències on els visitants podran trobar tot allò que tingui cabuda en qualsevol esdeveniment. Així ho han explicat l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president de Fira Mollerussa, Poldo Segarra, qui han presentat aquest dimarts el calendari firal d'enguany.


Fira Events, una proposta que es planteja juntament amb Mollerussa Comercial, tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 d'octubre a la tarda/nit. "Serà la primera fira nocturna del territori, i podem dir que també serà pionera a Catalunya", ha explicat Solsona. Els visitants hi podran trobar tot allò relacionat amb bodes, aniversaris, comunions, sopars familiars i esdeveniments varis. Un dels aspectes més rellevants no és què es trobaran les persones que hi vagin, sinó com i quan ho trobaran.Amb aquesta nova fira, Mollerussa continua amb el compromís de créixer i donar suport a les diferents empreses i sectors per donar a conèixer els seus productes. Enguany, inclús, empreses privades han sol·licitat a Fira Mollerussa els seus serveis per organitzar un certamen. Es el cas del Saló de Viatge, que tindrà lloc a la capital del Pla d'Urgell el proper 26 d'abril. Per la seva banda, el director de Fira de Mollerussa ha avançat que l'ens que dirigeix té una tendència creixent des de l'any 2011 i que així volen continuar. "Cada dia intentem donar més serveis a les empreses, oferint jornades tècniques, com vam començar a fer l'any passat, per a que cada companyia pugui mostrar els seus productes". En aquest sentit, ha explicat que la inversió principal de Fira Mollerussa va dirigida a millorara i potenciar les instal·lacions i oferir un millor servei als expositors.Calendari de fires

- Fira Sant Josep (Saló de l'Automòbil i Fira Catalana de Maquinària Agrícola) - 19, 20, 21 i 22 de març.- Autotrac - 17, 18 i 19 d'abril.- Expoclàssic - 5 i 6 de setembre.- Concurs de Pintura ràpida - 20 de setembre.- Lan Party - 1, 2, 3 i 4 d'octubre.- Fira Events - 16, 17 i 18 d'octubre.- Autotardor - 23, 24 i 25 d'octubre.

Comentaris

envia el comentari