Catalunya Diari

Firacóc 2013 de Tàrrega registra 16.000 visites durant el cap de setmana

Firacóc 2013 de Tàrrega registra 16.000 visites durant el cap de setmana| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 La majoria de públic s’ha decantat per la compra de peces grans si bé s’han despatxat alhora uns 3.500 tiquets de tastets. Els expositors han manifestat que s’ha registrat un augment de vendes en relació a l’any passat. Com és costum han conviscut en aquest aparador gastronòmic diferents productes de fleca i rebosteria, conjugant dolç i salat.
 
Al costat dels cócs més clàssics també han figurat receptes més imaginatives, com cócs de raïm i arengada, saltat de bolets amb gambes o salmó. A més de Tàrrega, els forners han arribat d’arreu de les terres de Lleida. Altres especialitats presents han estat les coques de figa i poma de Santa Bàrbara (Montsià) a més de sobrassades i ensaïmades de les Illes Balears.
 
Així mateix, la Firacóc ha incorporat la tarda de diumenge el 26è Aplec del Cóc organitzat per la Coordinadora de Moviments Juvenils. Aquí s’ha servit el genuí cóc targarí per complementar el ball de festa major. Per la seva part, l’obrador didàctic adreçat a la mainada i impartit per Petit Xef ha aplegat uns 150 infants, que han après a elaborar coques de fruita i de bolets.


Comentaris

envia el comentari