Catalunya Diari

FiraTàrrega busca participants per a dos espectacles d'aquesta edició

FiraTàrrega busca participants per a dos espectacles d'aquesta edició| Redacció - Fotografia: FiraTàrrega

 

FiraTàrrega busca participants per a dos espectacles d'aquesta edició: 'Algo de mí, algo de ti', de la companyia mexicana Carretera 45 Teatro i també per a l'espectacle inaugural 'The colour of time', dels francesos Artonik. T'agradaria participar?

El director mexicà Antonio Zúñiga presentarà amb Carretera 45 Teatro 'Algo de mí, algo de ti', un espectacle participatiu i testimonial que parteix de la vida de les persones de la ciutat de Tàrrega. Per a dur-ho a terme, necessita la participació de 20 parelles adultes, 15 adolescents i 10 nens de més de 7 anys, que treballaran en un taller, del 18 de juliol al 12 d'agost, de 20.00 a 22.30 hores a la Sala d'Actes de la Biblioteca (no és imprescindible anar-hi tots els dies). Finalment, el treball dels participants es podrà veure en tres representacions durant els dies de la Fira. 
 
D'altra banda, la Cie Artonik presentarà 'The colour of time', l'espectacle inaugural d'aquesta edició, un ritual comunitari i efímer, a l'estil Holi Fest, que esborra jerarquies i diferències entre les persones i que celebra l'amistat. Per a aquest espectacle es busquen 50 persones de més de 9 anys, que realitzaran una coreografia senzilla. Hi haurà assajos els dies 8 de juliol (19.30 hores, Nau 18 de Cal Trepat Nau) i 7 de setembre. L'actuació serà el dijous 8 de setembre.
 
Per a participar, cal omplir aquest formulari i enviar-lo a [email protected] Les persones interessades en rebre més informació poden trucar al 973 310 854.
 
FiraTàrrega, ciutat i participació
FiraTàrrega entén la participació de la ciutadania com una part clau en la gestació de les propostes escèniques que es presenten. I és que pretén acostar a l'espectador diversos projectes de manera que no només es pugui veure el seu resultat, del 8 a l'11 de setembre, sinó que es pugui participar activament en el procés. Implicar les persones de forma activa, des del minut 0 del procés de creació, proporciona una mirada diferent als projectes, democratitzant la cultura. D'altra banda, les companyies tenen l'oportunitat d'interactuar amb el públic i de crear un diàleg amb el paisatge humà i local de la localitat.
 
Mostra d'això, enguany FiraTàrrega ha dut a terme una sèrie de tallers, càstings, col·laboracions amb associacions, escoles i actors de la ciutat, amb espectacles que formen part del Programa de Suport a la Creació. En destaquen 'Algo de mí, algo de ti', dels mexicans Carretera 45 Teatro; 'Massager', de la companyia coreana CCOT o 'El Diván de la peluquería', de Sienta la Cabeza; i també amb d'altres que formen part de la programació general, com és el cas de l'espectacle inaugural 'The Colour of Time', de la Cie. Artonik; la darrera creació dels valencians El Pont Flotant; 'La cocina pública' dels xilens Teatro Contáiner o 'la#ciutatvisible' dels catalans Colordellop.


Comentaris

envia el comentari