Catalunya Diari

FiraTàrrega dóna més de mitja tona de productes al Banc d’Aliments del municipi

FiraTà rrega dóna més de mitja tona de productes al Banc d’Aliments del municipi| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rrega

mitjançant el 5% dels ingressos obtinguts en la venda d’entrades de la darrera edició del certamen

Aquest ha estat el primer cop que la fira destina un percentatge de taquilla a una causa solidària. Segons Oriol Martí, gerent de FiraTàrrega, "amb aquesta acció, a més de l’ajuda directa, hem contribuït a conscienciar la ciutadania sobre la tasca dels bancs d’aliments a favor dels sectors de població més desfavorits".

Durant l’acte de donació efectuat a la seu del Magatzem d’Aliments Solidaris de Tàrrega, l’alcaldessa de la localitat, Rosa Maria Perelló; la regidora d’Acció Social, Josefina Bernades; i el president de Creu Roja Tàrrega, Miquel Àngel Mingote, han agraït aquest gest de col·laboració procedent de l’àmbit cultural. Els lots inclouen oli d'oliva, llaunes de tonyina, sabons de dutxa i rentadora, pasta de dents i altres articles de neteja.

El Magatzem d’Aliments Solidaris - gestionat pel consistori, els Serveis Socials d’Atenció Primària i Creu Roja - atén una mitjana de 130 famílies cada mes, xifra que suposa un total de 520 beneficiaris. Les principals fonts de proveïment són excedents de la Unió Europea i donacions del Banc d’Aliments de Lleida.


Comentaris

envia el comentari