Catalunya Diari

FiraTàrrega programa un assaig obert d'Íntims Produccions i de Leire Mesa

FiraTà rrega programa un assaig obert d'Íntims Produccions i de Leire Mesa| Redacció - Fotografia: FiraTà rrega

FiraTàrrega ha programat per la propera setmana dos assaigs oberts de dos de les companyies que participen en l'edició d'enguany. Les persones que vulguin assistir de públic han de reservar places, ja que l'aforament dels dos espectacles és limitat.

El Programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega continua oferint una mostra dels treballs de les companyies seleccionades. El cinquè i sisè assaig obert de l’edició d’enguany del programa són els de 'Wasted', d’Íntims Produccions i 'Qatar no existe', de Leire Mesa. La primera representació es durà a terme el proper dimarts, dia 30 de juny, a les 20.00 hores, a la Plaça de Sant Antoni. Espectacle recomanat per a majors de 14 anys. El dia 1 de juliol, a les 20.00 hores, serà el torn de Leire Mesa, en aquesta ocasió a Cal Trepat.

Íntims Produccions - 'Wasted'
Després de l’excel·lent acollida del seu primer projecte ('El lloc', dirigit per Jorge-Yamam Serrano), la companyia afronta la seva segona producció basant-se en un text de la poetessa, rapera i dramaturga Kate Tempest, estrenat al Regne Unit el 2011. La història de tres amics que, cansats d’un present confús que no és el que s’esperaven, volen canviar el curs de les seves vides. Un espectacle site-specific, amb direcció de Iván Morales ('Sé de un lugar'), que integra el públic en una vivència dramatúrgica molt intensa.

Leire Mesa - 'Qatar no existe'
Artista basca formada a Anglaterra i Suècia en diverses disciplines circenses, que ha treballat amb la companyia Nofit State Circus. Sota la mirada espectacular del circ, parteix d’una investigació sobre el poder i la resistència en relació a la construcció de la identitat en una societat globalitzada, treballant amb col·lectius locals afectats per la reestructuració productiva. Amb el trapezi com a eix central, Mesa desenvolupa una metàfora sobre la universalitat i les noves formes d’acció social i participació. Un espai per als qui han perdut la fe en el paradís. Qatar només existeix a les postals, a la Viquipèdia, a les promeses de prosperitat.

Les persones que vulguin reservar una plaça per un d'aquests espectacles poden fer-ho trucant al telèfon 973 310 854.


Comentaris

envia el comentari