Catalunya Diari

Firauto Balaguer incorpora enguany una exposició de caravanes i una de motos clàssiques

Firauto Balaguer incorpora enguany una exposició de caravanes i una de motos clàssiques| Redacció - Fotografia: http://bitacora.kcslot.com

 A banda d’aquestes noves mostres i la tradicional exposició de vehicles de segona mà ubicada a l’interior del pavelló d’Inpacsa, Firauto comptarà amb un espai, a l’exterior del recinte, dedicat als vehicles de menys de 6.000 euros. "Tot i que aquesta iniciativa està pensada pels joves que pensen en adquirir el primer cotxe, creiem que aquest any, a causa de l’aprofundiment de la crisi econòmica, incorporarem noves franges d’edat”, ha explicat Velimelis. Així mateix, el Club Slot Balaguer muntarà la tradicional pista d’slot i una exposició de vehicles. 
 
Fira Balaguer intenta involucrar la vessant didàctica en tots els certàmens, per la qual cosa dissabte a les 18.00 hores els bombers de Balaguer faran un simulacre d’accident de trànsit per tal de conscienciar a la població del perill que comporten les distraccions al volant. 
 
El recinte firal romandrà obert dissabte i diumenge de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. L’entrada és gratuïta. 
 
A més, s'oferirà també un servei de revisió d’ITV, ubicat a l’exterior del recinte firal. Per demanar cita, cal posar-se en contacte amb l’Impic al 973 446606.


Comentaris

envia el comentari