Catalunya Diari

FirEmocions comença un recorregut per tota Catalunya

FirEmocions comença un recorregut per tota Catalunya| Redacció - Fotografia: FirEmocions

  Aquesta iniciativa, creada pel Joan, el Rafa, el Ricart i la Toñi, està plena d'emocions i d'energia positiva. El seu projecte principal és fer del món fira un lloc obert, en què tant els visitants com els professionals es trobin perfectament integrats, redundant en benefici de tots.
 
Aquest cap de setmana iniciaran la primera fira a Santa Oliva (Tarragona), tot i que després començaran un seguit de fires per tota Catalunya, aturant-se a Artesa de Lleida, Ponts i Alcarràs. L'horari de visita de les fira serà de 10.00 a 20.00 hores.
 
FirEmocions és una mostra d'emocions i sensacions a través dels professionals tant del món de les Teràpies Naturals, com de les Manuals i Energètics. A més, també es dóna importància a l'alimentació ecològica i de proximitat, artesania local, moda i complements alternatius. Tot allò que pugui arribar a emocionar té cabuda a FirEmocions.
 
Paral·lelament a la fira, en cada un dels seus esdeveniment s'ofereixen conferències, tallers lúdics per a grans i petits, tallers sensorials i exposicions de pintura, fotografia, escultura i gravat, intentant apostar sempre pels artistes locals.
 
Distribució de FirEmocions
- Zona d'Estands:
Àrea estands Teràpies Naturals
Àrea estands Teràpies Manuals
Àrea estands Teràpies Energètiques
Àrea estands Artesania
Àrea estands Alimentació Ecològica i / o de proximitat
Àrea Moda alternativa i Bijuteria 
 
- Zona de Tallers:
Àrea de tallers lúdics i culturals tant per a petits i grans .
 
- Zona de Cultura:
Àrea de conferències
Àrea d'exposició - art de l'ànima
El racó de l'artista


Comentaris

envia el comentari