Catalunya Diari

Fiscalia demana 720 euros als Reis d'Orient de Sort per insultar un mosso

Fiscalia demana 720 euros als Reis d'Orient de Sort per insultar un mosso| EP - Fotografia: Consell Comarcal del Pallars Sobirà

 La mateixa font assegura que el cap dels Mossos que ha denunciat el cas ha mantingut al judici de faltes, celebrat als jutjats de Tremp, que els Reis d'Orient el van insultar i li van llançar caramels.
 
Fonts de la policia catalana van assegurar al gener, després de fer-se pública la denúncia, que els Reis van increpar l'agent durant tota la cavalcada i que, fins i tot els bombers i responsables d'emergències, van cridar l'atenció dels estudiants que anaven a una mateixa carrossa.
 
L'advocat dels tres estudiants ha expressat la seva confiança que el tribunal absolgui els seus clients, i ha avançat que, en cas contrari, recorrerà a l'Audiència Provincial de Lleida. Per la seva banda, la Fiscalia, segons el lletrat, dóna credibilitat a la versió de l'agent, que ha acudit al judici sense advocat.
 
Els tres joves, d'entre 20 i 23 anys, han negat que proferissin algun tipus d'insult ni contra l'agent ni contra els cossos de seguretat. L'advocat ha explicat que "neguen l'autoria dels fets i diuen que el llançament de caramels no es va produir perquè diuen que els qui tiraven els caramels no eren ells, eren els patges". I ha afegit: "Els meus clients han intentat que això no fos un circ mediàtic. És un poble petit i d'alguna manera són la riota del poble".


Comentaris

envia el comentari