Catalunya Diari

Foment il·lumina l'enllaç de l'A-2 amb la C-14 a Tàrrega

Foment il·lumina l'enllaç de l'A-2 amb la C-14 a Tà rrega| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rregaLes peticions s’havien expressat en diverses ocasions des de l’any 2010 amb nul·Ã‚—la resposta, fins ara que s’ha procedit a il—·luminar tant la calçada que circumval·la la rotonda com els dos túnels que discorren per sota l’autovia.

L’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, agraeix "la bona predisposició que Juan Antonio Romero, cap de la Unitat de Carreteres a Lleida, ha demostrat finalment vers el nostre prec". Perelló havia fet palesa la inquietud per la deficient visibilitat que es registrava a la cruïlla i del perill que suposava per a la
circulació de vehicles i persones.

La rotonda d’enllaç de l’A-2 a Tàrrega constitueix un nus de comunicacions molt transitat, ja que connecta amb la carretera C-14, la carretera L-310 (a Guissona) i el polígon industrial La Canaleta. Aquesta zona, a més, ha incorporat els últims mesos un nou complex esportiu privat. L’altra connexió de l’A-2 a Tàrrega, a l’est de la població, no ha patit aquesta incidència i Foment sempre l’ha mantinguda encesa de nit.


Comentaris

envia el comentari