Catalunya Diari

Foment obre aquest divendres el traçat original de la N-230 a la Val d'Aran

Foment obre aquest divendres el traçat original de la N-230 a la Val d'Aran| Redacció - Fotografia: Subdelegació del Govern de Lleida

intenses pluges de mitjans del passat mes de junypermetrà el pas de tot tipus de vehicles

Les intenses pluges dels dies 17 i 18 de juny, juntament amb el desgel accelerat motivat per les altes temperatures i la quantitat de neu acumulada al Pirineu, van causar importants danys a la N-230 en el tram que uneix Vielha amb la frontera amb França, especialment en els accessos a les poblacions de Bossòst i Les, on va haver de ser tallada a la circulació.

Des d’aleshores, el Ministeri de Foment hi ha treballat de forma interrompuda set dies a la setmana, les 24 hores al dia, per restablir la normalitat en el trànsit el més aviat possible sempre que les condicions meteorològiques ho han permès. Des del dia 21 de juny, es va poder restablir el trànsit de vehicles lleugers amb la construcció de desviaments provisionals mentre que el pas de vehicles pesats quedarà restablert des de les 16.00 hores d'aquesta mateixa tarda..

Les obres de recuperació d’aquest traçat a la N-230 van ser declarades d’emergència per part de Foment amb un import estimat de 23,27 milions d’euros.


Comentaris

envia el comentari