Catalunya Diari

Foment reobre el pont sobre el barranc de Malpàs a la carretera N-260

Foment reobre el pont sobre el barranc de Malpàs a la carretera N-260| Redacció - Fotografia: Subdelegació del Govern de LleidaLa previsió era que el trànsit quedés obert abans del dia 9 de setembre, data d'inici del curs escolar. La subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, ateses les incomoditats que ha suposat el tall de la carretera en aquest punt "celebra que els tècnics del Ministeri hagin executat l'obra de manera eficient per accelerar els treballs i restablir el trànsit en un temps rècord amb la garantia de màxima seguretat ".

La carretera N-260 va quedar tallada a la cruïlla de Malpàs dilluns passat 26 d'agost, i "el temps de tall real ha estat de 5 dies, dos dies abans de la millor previsió. El temps ha acompanyat i el fet de treballar amb la carretera tallada ha facilitat la rapidesa d'execució", explicat la subdelegada.

Actuacions a la carretera N-260

La carretera N-260 rebrà aquest any una inversió a desenvolupar durant 4 anys i de més de 8,9 milions d'euros per a la conservació i manteniment d'aquesta carretera en tot el seu recorregut per la província de Lleida . Aquesta licitació està pendent de ser adjudicada en els propers dies. A més a més, a la carretera N- 260 tenim la millora de la travessia de Gerri de la Sal, sobre l'expedient de la qual es continua avançant. El passat 2 de juliol es va publicar al BOE l'aprovació del projecte i l'inici de l'exposició pública .


També a la carretera N-260 , ja s'ha iniciat la redacció del projecte de la rotonda a Montferrer.


Comentaris

envia el comentari