Catalunya Diari

Foment repara el pont sobre el barranc de Malpàs a la carretera N-260

Foment repara el pont sobre el barranc de Malpàs a la carretera N-260| RedaccióAquesta data s’ha consensuat amb la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, i tracta de conciliar la urgència de l’actuació amb els interessos del turisme i amb la necessitat de tenir finalitzades les obres abans del 9 de setembre, data d’inici del curs escolar.

La durada estimada dels treballs s’ha previst entre un mínim de 7 dies i un màxim de 10 dies, en funció de la meteorologia, si bé es posaran tots els mitjans per reduir en la mesura del possible aquests termins.

El desviament previst i que ja ha estat senyalitzat es realitzarà a través de la carretera C-1311, de Puente de Montañana a Tremp. L’accés a Malpàs només es podrà realitzar des de el Pont de Suert, i l’accés a les poblacions de Viu de Llevata, Adons, Corroncui, Perves i Xerallo únicament es podrà realitzar des de La Pobla de Segur. Des del Ministeri de Foment es va informar fa un mes d’aquest desviament a alcaldes, Consells Comarcals, bombers i mossos d’esquadra, entre d’altres.

Les obres de condicionament consisteixen en la substitució del tauler del pont situat sobre el barranc de Malpàs a la cruïlla de la carretera N-260 amb la carretera LV-5212 que dóna accés a la població de Malpàs. El tauler ja es trobava en mal estat i havia estat agreujat per les riuades del passat mes de juny. L’import de les obres puja a 138.512,58 euros.


Comentaris

envia el comentari