Catalunya Diari

Fruita, esport i música, a la quarta edició de la Nectarina Atlètica Fruits de Ponent

Fruita, esport i música, a la quarta edició de la Nectarina Atlètica Fruits de Ponent| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 

Alcarràs ha presentat aquest dimarts al matí a la Diputació de Lleida la quarta edició de la Nectarina Atlètica Fruits de Ponent, la cursa més dolça del Segrià. Enguany, es celebrarà el proper dissabte dia 16 de juliol, a partir de les 20.30 hores, i comptarà amb dos principals novetats: les curses infantils i una gran festa musical al finalitzar la competició.

L'alcalde de la vila, Miquel Serra, ha volgut destacar el caire solidari de la iniciativa, que enguany donarà un euro de cada inscripció a l'Associació Amics del Sàhara. Així mateix, ha explicat que des de l'organització es "busca aportar novetats a la cursa per guanyar nous participants, no solament d'Alcarràs, sinó de tot el Baix Segrià".
 
Per la seva part, el regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Alcarràs, Jaume Bernis, ha explicat les variacions que presenta la traçada d'enguany. En aquest sentit, ha comentat que "aquest any hem introduït la cursa 2,5 quilòmetres per dins de l'horta i els participants comptaran amb la companyia del riu". Així mateix, s'afegirà un avituallament més d'aigua respecte a les anteriors edicions; quatre en total a la cursa llarga i 2, a la de 5 quilòmetres.
 
La cursa de 5 i 10 quilòmetres es complementarà amb una caminada popular i amb les curses infantils que s'inicien aquest 2016. Aquest tindran tres categories: alevins, infantils i juvenils i es duran a terme a partir de les 19.00 hores.
 
La quarta Nectarina Atlètica d'Alcarràs comptarà amb premis econòmics de 200, 125 i 75 euros, per al primer, segon i tercer classificat respectivament, de la cursa de 10 quilòmetres, tant en categoria masculina com femenina; així com amb vals de descompte per als guanyadors de la distància curta.
 
Els organitzadors esperen superar el 700 participants, entre la cursa llarga i les infantils. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a través de la pàgina web http://www.nectarinaatletica.cat/.
 
I per arrodonir la festa, durant tota la tarda i la nit s'ha programat la Festa dels 40 Principals, una celebració oberta a tota la ciutadania que s'allargarà fins a les 2 de la matinada i que comptarà amb un gran escenari i pantalles animades, on els seus DJ's faran que els assistents s'ho passin d'allò més bé.


Comentaris

envia el comentari