Catalunya Diari

Guimerà acull la 19a edició del tradicional Mercat Medieval

Guimerà acull la 19a edició del tradicional Mercat Medieval| Redacció - Fotografia: http://www.guimera.info/

 

Guimerà acollirà els dies 10 i 11 d'agost el tradicional Mercat Medieval. Els visitants podran gaudir d'un centenar de parades amb productes propis de l’edat mitjana, i una cinquantena d’artesans fent demostracions dels oficis de l’època com forja, picapedrers, elaboració d’estris d’espart, macramé, cistelleria i treballs sobre pergamí. 

Paral·lelament es podrà visitar l’exposició de pintura sobre temes medievals de Caamaño Lestón al Museu de Guimerà així com la mostra Art i Goigs al Museu d’Art Matern. Finalment, l’església parroquial de Santa Maria acollirà projeccions d’audiovisuals durant tot el cap de setmana.
 
Enguany el Mercat Medieval de Guimerà arriba a la seva 19a edició i en tot aquest temps s’ha consolidat com un dels mercats medievals més importants de l’Urgell i de la demarcació de Lleida en general. L’objectiu dels seus organitzadors és donar a conèixer i proposar la revitalització del poble de Guimerà, catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN) així com convertir la festa en un punt de trobada d’amics dels pobles de l’entorn i d’altres indrets de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari