Catalunya Diari

'Handle with care', un espectacle de Diana Gadish, nou assaig obert de FiraTàrrega

'Handle with care', un espectacle de Diana Gadish, nou assaig obert de FiraTàrrega| Redacció - Fotografia: FiraTàrrega

 

El programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega 2016, el programa que fomenta la creativitat escènica i la producció d'espectacles de carrer i en espais no convencionals, ofereix aquest dimecres, dia 13 de juliol, l'assaig obert de 'Handle with care', un espectacle de Diana Gadish. La representació tindrà lloc a les 20.30 hores a la Plaça d'Espanya de Tàrrega.

Formada en belles arts, coreografia i clown, Diana Gadish ha treballat en diversos projectes escènics arreu d'Europa amb La Fura dels Baus, Maria Stoyanova, Guillem Mont de Palol, Joao Negro, Jeremy Wade, Katerina Bakatasaki, Pere Faura, Jullien Hamilton o Jango Edwards, amb el qual ha col·laborat en la iniciativa de formació Nouveau Clown Institute.
 
La seva proposta treballa el carrer, el clown i el moviment, des de la fragilitat i la vulnerabilitat, incorporant elements performatius i jugant amb elements tan simples com caixes de cartó, amb la plasticitat de les formes i amb atmosferes creades a través del moviment, deixant al seu pas el rastre d'una instal·lació plàstica singular que interactua amb els espectadors.
 
L'espectacle estarà presentat en col·laboració amb el Festival Escena Poblenou.


Comentaris

envia el comentari