Catalunya Diari

ICV-EUiA exigeix a CIU explicacions sobre l'enèsima aturada de les obres de l'Escola Els Raiers de la Pobla

ICV-EUiA exigeix a CIU explicacions sobre l'enèsima aturada de les obres de l'Escola Els Raiers de la Pobla| Redacció - Fotografia: ICV Terres de Lleida

 Segons la diputada d'ICV-EUiA Sara Vilà, "la paralització de les obres fa preveure que CiU incomplirà el compromís de tenir l'escola acaba el proper curs, amb la conseqüent precarietat d'infraestructures que això comporta, des de fa quatre cursos, per als alumnes d'aquest centre".
 
CIU, amb la resta de forces polítiques del Parlament, va donar suport el passat mes de març a la proposta ecosocialista perquè les obres estiguessin finalitzades per al proper curs. Davant el silenci de CIU sobre aquesta qüestió, ICV-EUiA ha registrat a la comissió d'Ensenyament i Universitats les següents preguntes:
Té coneixement el govern que el passat dia 3 de juny de 2014 es van tornar a aturar les obres de construcció de l’escola Els Raiers de la Pobla de Segur?
 
- Quins són els motius de l’aturada d’aquestes obres previstes i que van ser aprovades en la Comissió d’Ensenyament i Universitat del Parlament de Catalunya?
 
Pot donar garanties el govern de la Generalitat de Catalunya que les obres s’acabaran a finals d’aquest mateix any 2014 tal i com estava previst?
 
En cas contrari, quina és la nova data prevista pel Govern de la Generalitat de Catalunya?
 
- Té previst el govern endegar alguna acció per garantir la finalització de les obres abans de l’acabament d’aquest any 2014?
 
Les obres de remodelació i d'ampliació de l'escola Els Raiers de la Pobla de Segur al Pallars Jussà van iniciar-se l'octubre de 2010, i segons la seva previsió oficial d'execució, haguessin hagut de ser finalitzades el passat 31 d'agost. Aquests retards estan interferint greument en les activitats quotidianes i de seguretat de la pròpia escola i dels seus usuaris/es que són els que en pateixen les conseqüències, tal i com ha denunciat reiteradament ICV-EUiA recollint les reivindicacions del Claustre de l'escola i de l'AMPA, que insisteixen en la necessitat de tenir les obres acabades per tal de poder desenvolupar la tasca educativa en les condicions adequades.


Comentaris

envia el comentari