Catalunya Diari

Imputat a les Borges per circular sense carnet

Imputat a les Borges per circular sense carnet| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 

Els agents de la Policia Local de les Borges han imputat aquest dimarts a un conductor que circulava pel nucli urbà sense la corresponent llicència. Després d’aturar el vehicle i comprovar la falta de documentació, els efectius policials han imputat al conductor per no haver tingut mai el carnet de conduir. D’altra banda els agents també han interposat una denúncia administrativa a un segon conductor per no tenir el permís en regla.

El conductor imputat, de 46 anys i de nacionalitat espanyola, circulava sense permís ni llicència per a conduir vehicles a motor i també tenia la ITV caducada. Arran d’aquests fets, els efectius policials l’han acusat d’un delicte contra la seguretat del trànsit i l’han denunciat al Servei Català de Trànsit. El detingut, que ha estat traslladat a les dependències policials on se li han obert diligències, haurà de sotmetre’s ara a un judici ràpid.
 
L’altra denúncia ha tingut lloc posteriorment, quan els agents han fet aturar un segon vehicle i han pogut comprovar que el conductor, un ciutadà senegalès, circulava sense tenir el permís de circulació en regla, per la qual cosa els agents han interposat una sanció administrativa. Els fets han tingut lloc durant una de les accions de controls rutinàries que tenen lloc a diari al punts d’entrada al municipi.
 
La Policia Local de les Borges organitza des de fa temps aquest tipus de controls, que tenen lloc durant diferents hores i al llarg del dia a les entrades i sortides de la capital.


Comentaris

envia el comentari