Catalunya Diari

Imputats per delicte urbanístic l'alcalde de la Baronia de Rialb, un arquitecte i un empresari

Imputats per delicte urbanístic l'alcalde de la Baronia de Rialb, un arquitecte i un empresari| EP - Fotografia: www.lleidatur.com

 

El jutge de Solsona ha imputat l'alcalde de la Baronia de Rialb, Pere Prat, a un arquitecte i a un empresari andorrà per un suposat delicte urbanístic per la construcció d'un habitatge enmig d'un bosc del municipi, segons han informat fonts de la Fiscalia de Lleida. 

El jutge els ha imputat després d'analitzar un informe dels Agents Rurals en el qual es relata la presumpta construcció il·legal d'un habitatge en un bosc de la Baronia. No obstant, l'alcalde de la Baronia assegura que aquest habitatge no és de nova construcció sinó una rehabilitació d'una vella masia en una finca de 69 hectàrees adquirida per un empresari andorrà. 
 
Prat ha explicat que el municipi està ple de masies i ha recordat que "la Baronia es va constituir en 1840 com una agrupació de parròquies". 
 
El municipi de la Baronia de Rialb està format per onze nuclis agregats en els que hi ha, segons l'alcalde, unes 200 masies.


Comentaris

envia el comentari