Catalunya Diari

Inaugurada la nova Llar de Jubilats de Sudanell, feta amb l’ajut de la Diputació

Inaugurada la nova Llar de Jubilats de Sudanell, feta amb l’ajut de la Diputació| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 La visita al municipi ha començat a l’església de Sant Pere, on ha tingut lloc una missa en homenatge a la gent gran del municipi. A continuació, Reñé ha participat en lliurament de plaques d’homenatge als avis, acompanyat per l’alcalde de Sudanell, Josep M. Sanjuan. L’acte s’ha celebrat a la mateixa església. Durant el seu parlament, Reñé ha agraït als homenatjats el seu esforç per construir la comunitat que tenim ara i "que ens ha portat on som", i ha destacat la seva aportació a les generacions presents. El president de la Diputació també els ha demanat que transmetin la seva experiència i bagatge als seus fills i néts en un moment en que necessitem valors com "el sacrifici, el treball o l’esforç".
 
A més, Reñé ha animat als més grans a participar en la vida dels municipis i a implicar-se en el debat social que es produeix al nostre país.
 
Posteriorment, les autoritats s’han traslladat a la nova Llar de Jubilats, on ha tingut lloc la inauguració i visita a les instal·lacions.
 
En referència al nou equipament, Reñé ha explicat que és una mostra del "compromís de la Diputació amb pobles petits com Sudanell". "Per a que els pobles tinguin qualitat de vida calen equipaments i serveis”, ha assegurat el president de la Diputació, i “cal que aquests arribin a tots els municipis, especialment els petits", ha afegit.


Comentaris

envia el comentari