Catalunya Diari

Inauguren la circumval·lació de Puigverd d'Agramunt

Inauguren la circumval·lació de Puigverd d'Agramunt| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 Durant la seva intervenció, el president de la Diputació de Lleida  ha felicitat l'alcalde i l'equip de Govern per dur a terme aquesta obra i ha destacat la implicació de tot el poble per fer-la possible. 
 

En la seva visita, Reñé ha estat rebut per l’alcalde del municipi, Joan Eroles i per la presidenta del Consell Comarcal de l’Urgell, Rosa M. Mora. A l’acte també hi ha assistit la vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló; el coordinador de Serveis Tècnics de la Diputació, Ramon Lleonart, i els diputats Antoni Villas i Josefina Bernades. L’acte ha finalitzat amb una ballada de sardanes per part de la colla Estol-Espígol d’Agramunt.


 
Durant l'acte, Reñé s’ha referit a la situació en què es troba Catalunya: "Tantes coses es qüestionen des de l’Estat que han portat aquesta mateixa setmana a fer sortir d’una forma serena i pacífica prop de 2 milions de persones al carrer per dir ja en tenim prou". I ha afegit: "Nosaltres no som millors ni pitjors. Només volem ser com som, i som diferents. I els pobles s’entenen i s’enriqueixen en la mesura que són capaços d’acceptar les seves diferències, comprendre-les i viure amb elles".


Comentaris

envia el comentari