Catalunya Diari

Inauguren les obres de rehabilitació de l'Ajuntament d'Almatret

Inauguren les obres de rehabilitació de l'Ajuntament d'Almatret| Redacció - Fotografia: Subdelegació del Govern de Lleida

 

L'Ajuntament d'Almatret ha inaugurat aquest dilluns les obres de rehabilitació que s'han dut a terme, que han consistit en la rehabilitació de les plantes de l’edifici consistorial, així com en la instal·lació d’un ascensor i la supressió de barreres arquitectòniques per resoldre el problema d’accessibilitat de l’edifici.


El pressupost de les obres ha estat de prop de 212.000 euros, dels quals 196.602 (gairebé el 93%) han estat finançats pel departament de Governació i Relacions Institucionals i la Diputació de Lleida a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya.La rehabilitació s’ha dut a terme en dues fases. En la primera s’ha refet l’estructura de l’edifici i se n’ha millorat l’accessibilitat. En la segona s’ha finalitzat la façana i la coberta.
 
L’acte d’inauguració ha comptat amb l’alcalde d’Almatret, Jesús Quiroga, i la resta de regidors, el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, la diputada provincial Rosa Pujol, la subdelegada del Govern, Inma Manso, i el president del Consell Comarcal del Segrià, Pau Cabré.


Comentaris

envia el comentari