Catalunya Diari

Incendi a la subestació elèctrica de Mollerussa

Incendi a la subestació elèctrica de Mollerussa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

Mollerussa s’ha quedat aquest dimecres al vespre sense llum durant una hora a causa d’un incendi que s’ha produït en la subestació elèctrica general d'Endesa de la localitat. Els fets han tingut lloc sobre les 20.30 hores.


Una avaria en el transformador que subministra energia a l’empresa Nufri ha causat una petita explosió que ha fet que la subestació s’aturés per seguretat i deixés sense subministrament elèctric tota la ciutat, causant aturades en les barreres dels passos a nivell, que han quedat abaixades, i també en els semàfors de la ciutat.El foc s’ha originat a causa de l’oli que recobreix les bateries del transformador i que és el que ha provocat les flames, les quals s’aniran apagant a mesura que es consumeix aquest oli, segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Lavin.Al lloc des fets s’han desplaçat sis dotacions de Bombers, així com diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local, a més dels tècnics d'Endesa que, un cop focalitzat l’incendi en una part de la subestació, han restablert per fases el subministrament de llum a ciutat, que ha recuperat la normalitat total una hora després d’haver-se iniciat el foc.
 
No obstant, durant tota la nit hi haurà un retén dels bombers que controlarà la seva evolució fins que es vagi apagant sol. Aquest dijous, quan l’incendi estigui del tot apagat, es farà l’avaluació dels danys al transformador, tot i que es descarta que puguin afectar de nou al subministrament a la ciutadania.


Comentaris

envia el comentari