Catalunya Diari

Ingressa a presó després de robar en un bloc de pisos de Cervera

Ingressa a presó després de robar en un bloc de pisos de Cervera| Redacció - Fotografia: L. Biela

 La detenció és el resultat d’una investigació iniciada el passat 31 de gener, arran d’un robatori en un bloc de pisos situat al carrer Onze de Setembre de Cervera. Segons la denúncia, els fets s’haurien produït entre el 15 i el 30 de gener. Algú va accedir a l’immoble, on encara no hi vivia ningú, després de forçar una porta de la part posterior de l’edifici.
 
De l’interior dels pisos el lladre va sostreure tota la instal·lació elèctrica, de fontaneria i de calefacció, així com els electrodomèstics de cuina que hi havia instal·lats. El propietari de l’edifici va valorar els danys causats i el material sostret en uns 50.000 euros.
 
Després de diverses indagacions els investigadors van descobrir la identitat del presumpte autor del robatori. L’home va ser localitzat i detingut durant el matí del passat dia 6 a Cervera. El detingut, el qual té nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar el dia 7 de febrer a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cervera, el qual va decretar que fos ingressat a presó.Comentaris

envia el comentari