Catalunya Diari

Inici de festa espectacular i multitudinària a Alcarràs

Inici de festa espectacular i multitudinària a Alcarràs| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

Alcarràs està de festa major fins diumenge. I aquest dimecres la Plaça de l'Església va quedar petita per acollir el pregó. L'Associació Excursionista l'Aspardenya, pregonera d'aquest any, va fer acte de presència venint de diferents punts, com baixant amb corda des del campanar i l'Ajuntament, o amb BTT per les escales de l'església.

L'entitat va voler explicar en el pregó què és el què els mou a seguir "abanderant" l'esperit aventurer i esportiu. Paraules com amistat, solidaritat, felicitat, treball... alguns dels adjectius que van pronunciar en el seu discurs.
 
Durant el pregó també es van proclamar les pubilles i hereus d'aquest any i es van anunciar els guanyadors/es dels concursos de decoració de balcons i carrers.
L'espectacle va acabar amb una representació amb música i pintura amb sorpresa final: un quadre amb motius alcarrassins.
 
També, menció especial hi ha per a la decoració de balcons i carrers, amb cada vegada més participants i uns carrers completament decorats i que et traslladen a d'altres èpoques o a decorats fantàstics. 
 
Les activitats continuaran fins diumenge a la vila, amb una variada programació d'activitats i actes per a tots els gustos i edats.
 


Comentaris

envia el comentari