Catalunya Diari

Instal·len noves marquesines a Es Bòrdes i Casau

Instal·len noves marquesines a Es Bòrdes i Casau| Redacció - Fotografia: Conselh Generau d'Aran

 El síndic d’Aran, Carlos Barrera, ha explicat que “amb aquestes millores donem compliment a la demana feta al Conselh Generau d’Aran pels alcaldes de Casau, Es Bòrdes i Vilamòs”.
 
D’altra banda, ja s’han instal·lat els 6 primers cartells informatius digitals a Les, Bossòst, Vielha, Arties i Salardú, amb l'objectiu de que l’usuari tingui coneixements del temps d'espera del proper transport. Aquesta és una acció que s’emmarca dins de la millora de qualitat dels serveis.
 
La conselhèra de Turisme, Comerç i Consum, Anna Díaz, també ha assenyalat que, "durant els 6 primers mesos de l'any el número d'usuaris del transport interior s’ha incrementat quasi un 10%, en contraposició del que succeeix en d’altres indrets on els usuaris del transport públic s’han incrementat molt lleugerament”. En aquest sentit, Barrera ha afegit: “Aquestes dades ens confirmen que el treball realitzat pel Govern en la millora i racionalització del servei del transport permet tenir a la Val d’Aran un servei capdavanter en el transport interior. En aquests moments falta resoldre el transport nocturn. Des del govern estem estudiant diverses possibilitats amb l'objectiu de poder consolidar el transport nocturn abans d’aquesta propera temporada d’hivern”.


Comentaris

envia el comentari