Catalunya Diari

Intervenen 3.000 paquets de tabac de contraban a la Seu, valorats en 13.350 euros

Intervenen 3.000 paquets de tabac de contraban a la Seu, valorats en 13.350 euros| Redacció - Fotografia: Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil de la Seu d'Urgell ha decomisat un total de 3.000 paquets de contraban, valorats en 13.350 euros, a la carretera C-14, a l'altura del terme municipal de Coll de Nargó.

Els fets van passar cap a les 05.45 hores d'aquest dijous, quan els agents que realitzaven servei de vigilància fiscal per la carretera C-14, a l'altura del terme municipal de Coll de Nargó, van observar com circulava un vehicle marca Renault Kangoo que els va infondre sospites.
 
Després de procedir a la seva intercepció, es van localitzar en la part posterior del vehicle unes caixes cobertes amb bosses de plàstic negres que contenien al seu interior un total de 3.000 paquets de tabac ros de procedència extracomunitària de diverses marques, valorat en 13.350 euros. Identificat el conductor va acreditar dir-se B.S.A., de 64 anys d'edat, veí del Principat d'Andorra i de nacionalitat espanyola,
 
Pel citat fet, es va aixecar acta d'aprehensió de Contraban (Llei Orgànica 12/95), quedant dipositat el gènere aprehès i el vehicle intervingut a disposició de l'Il·lm. Sr. Administrador de la Duana de la Farga de Moles.


Comentaris

envia el comentari