Catalunya Diari

Intervenen a la Farga de Moles prop de 80.000 euros al viatger d'un autobús procedent d'Andorra

Intervenen a la Farga de Moles prop de 80.000 euros al viatger d'un autobús procedent d'Andorra| ACN - Fotografia: Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil va intervenir divendres passat la quantitat de 78.810 euros després de registrar el viatger d'un autobús de línia regular procedent d'Andorra a l'interior del recinte duaner de la Farga de Moles, a l'Alt Urgell. L'infractor portava els diners a l'interior de sobres que duia en un abric. 

Pels volts de les 19.00 hores, agents del cos van inspeccionar un dels passatgers del vehicle, de 68 anys, al qual van localitzar un total de 79.810 euros, que no havia declarat. Els diners es trobaven en uns sobres embolicats amb diaris amagats a l'interior d'un abric que portava l'infractor. Davant els fets, el viatger va ser denunciat per infringir la normativa que regula el blanqueig de capitals. L'home va poder continuar el viatge amb 1.000 euros en concepte del 'mínim de supervivència'.
 
Es tracta de la tercera actuació més important que la Guàrdia Civil ha dut a terme aquest 2016 a la duana de la Farga de Moles relacionada amb el blanqueig de capitals.
 


Comentaris

envia el comentari