Catalunya Diari

Investiguen dos denuncies de gent gran de la Noguera que ha patit estafes de productes sanitaris a preus abusius

Investiguen dos denuncies de gent gran de la Noguera que ha patit estafes de productes sanitaris a preus abusius| ACN - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra investiguen dues denuncies que han rebut en els darrers dies de gent gran de la Noguera que alerten que s'han vist estafats per la venda de productes sanitaris que no necessiten a uns preus abusius. 

En ambdós casos, les víctimes han rebut una trucada d'algú fent-se passar pel Departament de Salut i a través de ''tècniques comercials agressives'' per tal de descobrir quin tipus de patologia pateixen per intentar vendre'ls posteriorment algun producte relacionat concertant una cita presencial. L'alerta també s'ha donat des de tres CAP de la comarca, el de Balaguer, Ponts i Artesa de Segre, després de rebre avisos d'alguns dels usuaris.
 
Segons Ràdio Balaguer, una de les víctimes és una dona malalta d'Alzheimer i d'edat d'avançada que va comprar a un d'aquests suposats estafadors un matalàs per 6.000 euros. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació que encara no saben si acabarà amb l'obertura de diligències informatives o alguna detenció.


Comentaris

envia el comentari