Catalunya Diari

Investiguen un veí de Rosselló per la mort per enverinament d'un gos a la localitat

Investiguen un veí de Rosselló per la mort per enverinament d'un gos a la localitat| ACN - Fotografia: Guàrdia Civil

 

La Servei de Protecció de la Natura (Seprona) de la Guàrdia Civil investiga un veí de Rosselló com a presumpte autor de la mort per enverinament d'un gos a la localitat el 3 de febrer. Arran de la denuncia del propietari de l'animal, agents del Seprona es van desplaçar fins al lloc on el denunciant havia passejat al gos abans que aquest morís. 

El agents van localitzar un recipient col·locat prop d'un habitatge amb menjar per a gat barrejat amb una substància granulada. Un cop identificat, el cos va prendre declaració al propietari de l'immoble en qualitat d'investigat com a presumpte autor de dos delictes, un contra la flora, fauna i animals domèstics, i un altre de danys.
 
El Seprona ha traslladat les diligències al Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida perquè es faci càrrec del cas.
 
Així mateix, el Seprona ha enviat mostres de la substància localitzada al Laboratori estatal de toxicologia i ciències forenses de Barcelona per tal que pugui confirmar si aquesta va ser la causant de la mort del gos.


Comentaris

envia el comentari