Catalunya Diari

Isidre Esteve, pregoner de la festa major de la Seu d'Urgell

Isidre Esteve, pregoner de la festa major de la Seu d'Urgell| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

Festa Major de la Seu d'Urgell

Esteve va rebre a mans del mateix alcalde de la Seu, Albert Batalla, la proposta de fer el pregó de la festa major, fet que el va il·lusionar perquè "crec que puc aportar alguna cosa". Esteve també manifesta que el seu pregó es basarà en experiències molt diferents i molts difícils que ha viscut al llarg de la seva vida esportiva: "Valors importants que cal tenir en compte en la vida.


Isidre Esteve, reconegut pilot de motos, va patir un accident l'any 2007 en el rally Bajo Almazora (Almeria) provocant-li una greu lesió medul·lar que el va deixar en cadira de rodes. A partir de 2008, s'incorpora a la competició de rallys de cotxes amb un vehicle adaptat, participant al Campionat d'Espanya de Rallys Tot Terreny i al Dakar. Paral·lelament, el pilot olianenc crea la Fundació Isidre Esteve que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades per una lesió medul·lar, sense oblidar la seva vinculació amb el món de l'esport.

La Fundació treballa per millorar la mobilitat d'aquelles persones que pateixen lesió modular a través de la motivació i la superació a través de l'esport i tenint com a referent l'optimisme i l'esperit de superació del propi Isidre Esteve. La Fundació Isidre Esteve també treballa i col·labora en diferents projectes com el coixí intel·ligent o el Centre Esportiu Pont, entre d'altres. Esteve també ha publicat el llibre autobiogràfic 'La suerte de mi destino', sent un clar cant a la vida.


Comentaris

envia el comentari