Catalunya Diari

Itaca Band i Lo Pardal Roquer actuaran a la quarta edició del Festival Re-Sona de Torrefarrera

Itaca Band i Lo Pardal Roquer actuaran a la quarta edició del Festival Re-Sona de Torrefarrera| Redacció - Fotografia: Facebook Itaca Band / Diputació de Lleida

 

Torrefarrera celebrarà el proper dissabte, dia 25 d'abril, la quarta edició del Festival Re-sona, que en aquesta ocasió comptarà amb les actuacions d’Elèctrica Dharma, La Raiz, Itaca Band, Lo Pardal Roquer i Lost Art of Murder.

La presentació del festival, organitzat per l’Ajuntament de Torrefarrera juntament amb l’Associació Cultural Re-Sona, s'ha dut a terme a la Diputació de Lleida. L'acte ha comptat amb la participació de la vicepresidenta de l’IEI i portaveu del grup de CiU a la Diputació de Lleida, Rosa Pujol; de l’alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre; Jaume Casanovas, per part de l’Associació Cultural Re-Sona (organitzadors del festival); Enric Subirós de la productora Subirós i els integrants dels grups Elèctrica Dharma i Itaca Band.
 
La vicepresidenta de l’IEI i portaveu del grup de CiU a la Diputació de Lleida ha indicat que aquest festival “és una aposta clara pel jovent de la comarca i un dels millor projectes culturals i de musica de les Terres de Ponent”. Per la seva part, l’alcalde de Torrefarrera ha destacat el dinamisme i l’esforç del jovent del municipi per organitzar diferents activitats i projectes, fins i tot en moments de dificultats econòmiques com l’actual. I ha afegit: “Arribar a la quarta edició demostra una consolidació del festival i una aposta decidida per implicar els més petits de la casa amb el món de la música amb la celebració del Re-Sona Kids”. Aquesta activitat se celebrarà el proper dissabte, 18 d’abril, a la Sala Social del consistori en el marc de la Setmana Cultural de Torrefarrera.
 
Jaume Casanovas, de l’Associació Cultural Re-Sona, ha explicat algunes de les novetats d’aquesta edició, com són l’avançament a les 20.00 hores de l’horari d’obertura de portes del Festival i l’oferiment als assistents d’un servei gratuït de bus entre Lleida i Torrefarrera, que farà els dos recorreguts. També han creat una zona de restauració i de descans a l’exterior del pavelló.
 
Lluís i Joan Fortuny, d’Elèctrica Dharma, han manifestat la seva satisfacció per participar en aquest festival, que s’emmarca dins de la seva gira de commemoració dels 40 anys de la seva fundació i que els porta a pujar de nou als escenaris amb un número limitat de concerts arreu dels Països Catalans.
 
En l’edició anterior del Festival Re-Sona hi van assistir unes 1.400 persones i els organitzadors confien que aquest any s’assoliran xifres similars o superiors.Comentaris

envia el comentari