Catalunya Diari

Ja està aquí Harpia, la Fira Medieval de Balaguer

Ja està aquí Harpia, la Fira Medieval de Balaguer| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 

Un dels esdeveniments més destacats del cap de setmana serà la segona Trobada Internacional de Catalunya de Grups de Recreació Medieval, que reunirà uns 40 de grups procedents de tota la península, França i Itàlia, el doble de l’any passat. Aquests grups instal·laran el seu campament al Parc de la Transsegre, on viuran en les mateixes condicions que a l’Edat Mitjana. Durant el dia, aquest campament estarà obert al públic i s’hi faran demostracions de lluita, tir amb arc, convivència. Tant dissabte com diumenge faran una desfilada pels carrers de la ciutat. 


 


La festa també inclou la Mostra d’Oficis Antics al carrer del Pont, organitzada per l’Associació de Veïns del Centre Històric; un safareig a la Reguereta, conduït per l’Associació Dona Rural i una gimcana medieval per infants, a càrrec de l’Esplai Santa Maria. 


 


Uns dels moments àlgids de la festa serà el gran sopar medieval que es farà dissabte a les 22.00 hores, en el que tots els comensals hauran d’anar guarnits amb vestits medievals. Per aquest motiu, el preu del sopar inclou el lloguer del vestit, a banda d’un espectacle a càrrec de la Companyia de Comèdies Crisi Perpètua. Fins ara l’Oficina de Turisme ha despatxat uns 250 tiquets, però els interessats encara tenen temps fins aquest divendres.  
Comentaris

envia el comentari