Catalunya Diari

Joan Carles Garcia, cap de llista de CiU Alfarràs a les municipals de 2015

Joan Carles Garcia, cap de llista de CiU Alfarràs a les municipals de 2015| Redacció - Fotografia: CiU Lleida

 En la seva presentació pública a la ciutadania d’Alfarràs, Garcia explica els motius que l’han portat a encapçalar aquest nou projecte: “Per edat, per formació, per profund convenciment que un nou Alfarràs és possible”. Així mateix, creu que Alfarràs necessita un canvi de dirigents que portarà a “un canvi real d’actituds i de maneres de fer que ajudarà Alfarràs a millorar i a crear nous horitzons i perspectives”. També anima tots els alfarrassins i alfarrassines a “participar del nou projecte, a aportar, sumar i creure novament en Alfarràs”.
 
El nou candidat creu que el municipi es mereix una nova manera de fer política municipal. Joan Carles Garcia es compromet a treballar pel desenvolupament econòmic del poble, “amb i per tots aquells que generen riquesa i negoci en tots els sectors”; per totes les persones que “lluiten cada dia per la consolidació i foment del nostre ric teixit cultural i associatiu”, així com pels més desfavorits potenciant polítiques socials.
 
Per la seva banda, el fins ara cap de llista de CiU, Josep Mª Torrelles, s'ha adreçat als seus conciutadans amb una carta en què agraeix el suport rebut durant els anys dedicats a la política municipal, “tant a l’alcaldia com a l’oposició”. Així mateix, defensa que “ara arriba el moment de deixar pas a les noves generacions i deixar el timó a una altra persona més jove i preparada per als nous temps què vivim”.


Comentaris

envia el comentari