Catalunya Diari

Joan Pera presenta la comèdia ‘Fer riure és un art’ a Balaguer

Joan Pera presenta la comèdia ‘Fer riure és un art’ a Balaguer| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 Sol damunt de l’escenari, Pera presenta un monòleg que s’inspira en la millor comèdia francesa i l’acosta al nostre particular sentit de l’humor. Durant gairebé una hora i mitja, disseccionarà amb molt d’humor alguns dels passatges que la vida quotidiana ens regala, i es preguntarà fins a quin punt el comediant perd la seva dignitat per fer-nos riure.
 
L’actor ha reconegut el pes de les comarques a l’hora de garantir la supervivència de l’escena teatral catalana i ha destacat la seva vinculació "especial" amb Balaguer, on, juntament amb Paco Morán, va estrenar el Teatre Municipal l’any 1997. "Des de llavors, he vingut gairebé cada temporada. Sempre m’he sentit molt estimat pel públic balaguerí", ha explicat, tant que fins i tot ha anat a venerar el Sant Crist en alguna ocasió. 
 
Aquesta vegada l’obra teatral coincidirà amb la Fira Q, una certamen, que segons ha avançat l’alcalde, incorporarà enguany espais dedicats a la cultura i el turisme. Roigé ha definit Pera com "un personatge entranyable, que actua amb el cor, la qual cosa li garanteix la complicitat del públic". Per la seva banda, el regidor de Cultura ha avançat que tot i que l’obra no s’inclou dins de cap cicle teatral, els abonats de l’última temporada gaudiran de descomptes en el preu de l’entrada. De fet, ha dit que sense promoció ja s’han venut 300 entrades. 


Comentaris

envia el comentari