Catalunya Diari

Josep Castellarnau, nou president de la Federació d'Hostaleria de Lleida

Josep Castellarnau, nou president de la Federació d'Hostaleria de Lleida| Redacció - Fotografia: Hostaleria Lleida

 

Josep Castellarnau de l’Hotel Castellarnau d’Escaló és des d’aquest dimarts el nou president de la Federació d’Hostaleria de Lleida. Aquesta tarda s’ha confirmat el seu nomenament a l’Assemblea General Ordinària de l’entitat. La candidatura de Castellarnau ha estat la única que s’ha presentat a les eleccions. 

La nova junta directiva que lidera està integrada per Jaume Mora de la Fonda Baró, Joan Pallarès de Can Boix de Peramola, Natalia Rubio del Restaurant Teresa Carles de Lleida, Florido Dolcet de l’Hotel Florido de Sort, Eva Margalef de l’Hotel Dom d’Organyà, Jaume Marimon de Cal Jaumet de Torà,  Santi Salvadó de la Sala Manolita de Lleida, Ambròs Barberà del Gremi de la Val d’Aran, Miquel Àngel Sánchez de l’Associació de l’Alt Urgell i Marta Cortina de l’Associació de Càmpings de Lleida.
 
Després de 12 anys, Josep Castellarnau pren el relleu al ja expresident d’Hostaleria de Lleida, Juan Antonio Serrano. Els comicis s’han desenvolupat amb total normalitat.
 
Prèviament a l’Assemblea, els hostalers de Lleida han mantingut una reunió informativa sobre el nou conveni laboral col·lectiu publicat el passat mes de desembre. L’objectiu ha estat treure el millor partit dels negocis hostalers, tant des del punt de vista organitzatiu com de reducció de costos.


Comentaris

envia el comentari