Catalunya Diari

Juneda acollirà diumenge la final del Futsalpro Solidari

Juneda acollirà diumenge la final del Futsalpro Solidari| Redacció - Fotografia: FutsalPro Solidari

 

El pavelló municipal de Juneda acollirà aquest diumenge a la tarda la fase final de la primera edició del FutsalPro Solidari a benefici del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olarán establert a Mollerussa. Després de la fase de grups, que va arrencar aquest divendres al vespre amb la primera jornada, aquest dissabte s’han disputat la segona i tercera jornada del torneig. 

Finalment, després de 12 partits, són quatre els equips que es disputaran el trofeu de campió. La primera semifinal es disputarà a les 16.00 i enfrontarà al 40 x 20 amb el FS Vinaixa. La segona semifinal, que es disputarà a les 17.30 la disputaran el Bar JJ Linyola i el San Miguel.
 
Acte seguit, després de saber els finalistes, es farà el sorteig solidari amb samarretes de Bojan Krkic signades pel futbolista lleidatà, una pilota de futbol sala signada per la secció de futbol sala del FC Barcelona Alusport, dos abonaments per la propera temporada del Lleida Esportiu i també 2 del Lleida Llista, un pernil, cortesia d’Aliments Selectes Ibèrics Pere Ruiz Huguet, una samarreta de la selecció catalana i sopars en diferents restaurants de Lleida. 
 
A més, en diferents moments del dia s’ha fet el xut solidari a benefici del CIS Ángel Olarán. Els participants han col.laborat intentant fer gol als forats d’una lona cedida pel Lleida Esportiu.  
 
Aquest dissabte, el delegat d’Esports de la Generalitat a Lleida, Josep Solsona, ha assistit als partits de la segona jornada que s’han disputat al matí. Aquest diumenge, a la jornada final del FutsalPro Solidari està previst que assisteixin l’alcalde de Juneda, Antoni Villas i el president del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olarán, Àngel Pujol.
 
Horaris d'aquest diumenge
- 16.00 hores:40 x 20 - FS Vinaixa
- 17.30hores: San Miguel - Bar JJ Linyola
- 19.00 hores: Sorteig Solidari
- 19.30hores: Final


Comentaris

envia el comentari