Catalunya Diari

Juneda acull el 39è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma

Juneda acull el 39è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma| Redacció - Fotografia: Concurs del 2012, Marc Rovira

 Juneda, que tradicionalment ha acollit la prova a la tarda, ha canviat el concurs d'horari i es passarà a fer al migdia, a partir de les 12.00 hores al Parc de l'Alegria per aconseguir que hi hagi més públic i més participació. Emmarcat, com cada any, a la festa major de la població garriguenca, el concurs comptarà també amb una ballada un cop hagin acabat les proves. Tot plegat, estarà instrumentat per la cobla Montgrins, i serà l'acte sardanista de la festa major, ja que una ballada s'ha traslladat aquesta mateixa setmana, i la següent, ja se celebrarà per l'11 de setembre.
 
El concurs de colles de Juneda comptarà també amb la participació d'una colla formada d'exsardanistes que antigament han ballat a les colles de la Pep Ventura. D'aquesta manera, i amb la participació lliure al concurs, els amfitrions tindran una presència més gran a la seva festa major i mostraran com malgrat els anys i la falta de competició, les ganes de ballar sardanes no es perden. 


Comentaris

envia el comentari