Catalunya Diari

Justícia millorarà la seguretat i vigilància del dipòsit de vehicles de la Seu d'Urgell

Justícia millorarà la seguretat i vigilà ncia del dipòsit de vehicles de la Seu d'Urgell| Text i fotografia: ACN

El Departament de Justícia està treballant, conjuntament amb l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, per millorar la seguretat i vigilància del dipòsit judicial de vehicles que hi ha en aquesta localitat. El conseller Carles Mundó ha reconegut el problema que s'ha registrat des de la posada en funcionament d'aquest equipament amb un important nombre d'actes vandàlics i robatoris en els vehicles que hi ha dipositats i ha assegurat que es canviarà la tanca del recinte per una d'opaca que ''no generi incentiu per entrar-hi''.

Així mateix, ha dit que li consta que els jutjats de la Seu d'Urgell revisaran els expedients dels vehicles afectats per comprovar si encara té sentit que estiguin dipositats allà i per tant poden ser retornats als seus amos o ser destruïts.

El conseller Mundó ha destacat el valor que representa poder disposar del dipòsit de vehicles i que aquests no estiguin ''repartits i immobilitzats'' per la ciutat sinó ordenats en un mateix recinte. Això no obstant, ha reconegut la falta de seguretat i ha afegit que després de destapar-se la polèmica de l'abandonament de l'equipament i els constants robatoris i bretolades que es registraven als vehicles ''ja s'hi està treballant''.

A banda de canviar la tanca actual per una d'opaca que no incentivi a entrar al recinte, Mundó ha explicat que els Mossos d'Esquadra visitaran ''amb més freqüència'' aquest espai per tal de ''pal·liar la incidència''. De fet, segons el conseller, l'increment de la presència policial a l'entorn del dipòsit de vehicles ja és una realitat.


Comentaris

envia el comentari