Catalunya Diari

La 17a Caminada popular al Vinyetes torna a Solsona

La 17a Caminada popular al Vinyetes torna a Solsona| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Solsona

 La participació a aquesta activitat, que començarà a les 08.00 hores, és gratuïta. El punt de sortida i d’arribada serà la plaça del Camp i no requereix la inscripció prèvia, sinó que es fa abans de començar. 
 
 
El primer control de la caminada serà a la capella de Santa Llúcia i el segon a la de Sant Bernat, indret on s’oferirà un esmorzar. Els dos itineraris es bifurcaran al camí de Cal Sensades, prop de la font de la Canal. El recorregut llarg continuarà en direcció al Castellvell, per sota, fins a la capella de Sant Pere Màrtir, per al tercer control. La ruta seguirà per la Creu Blanca, sobre la Cabana d’en Geli, la partida de Sant Honorat i Cal Pampa, per fer via, finalment, cap la plaça del Camp. Hi haurà servei d’avituallament al llarg de tot el recorregut.
 
La caminada, que l'any passat va reunir un total de 270 persones de totes les edats, està organitzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Solsona, amb la col·laboració del Centre Excursionista del Solsonès, que cada any fa l’esforç de dissenyar itineraris diferents. 


Comentaris

envia el comentari