Catalunya Diari

La 19a edició d'Autotardor a Mollerussa obra les portes divendres

La 19a edició d'Autotardor a Mollerussa obra les portes divendres| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida



La 19a edició de la fira Autotardor estarà oberta des de divendres dia 25 d’octubre fins diumenge dia 27 amb un horari de les 10.00 a les 20.00 hores. L'entrada és gratuïta.

L'alcalde Mollerussa, Marc Solsona, va explicar durant la presentació que "davant la proliferació en el calendari d’altres esdeveniments amb característiques similars de venda de vehicles d’ocasió, l’Autotardor, en lloc de veure’s afeblida per la competència, s’ha vist reforçada", la qual cosa queda demostrada, segons l’alcalde, "per les xifres de venda, la seva bona situació al calendari i perquè la tradició d’anar a comprar a Mollerussa es manté més enllà de l’oferta que pugui haver paral·lela". En aquest sentit va destacar: "Molts expositors ens comenten que estan a diferents fires però que parlen i parlen i acaben tancant a Mollerussa i això és el que dóna valor a aquest certamen".

D’altra banda, el president de l’ens firal va voler remarcar el fet que Fira de Mollerussa "pràcticament no rep suport institucional a part de la Diputació" i que "en aquest entorn el que fem és demostrar i posar de palès la utilitat de continuar fent fires d’aquest tipus, que no només tenen un retorn a la ciutat sinó també al sector al qual van dirigides". En aquesta mateixa línia, Solsona va afegir que Fira de Mollerussa és la única que amb dues fires de maquinària agrícola "té una sensibilitat amb el sector donant resposta d’una forma gradual a totes les necessitats i realitats" i que, a més a més, "ha sabut trobar en el nínxol de mercat de cotxes i maquinària d’ocasió un nínxol de mercat potent per poder oferir al visitant i a l’expositor".

Pavellons al 100%
Solsona va destacar també l’increment d’expositors amb el 100% dels Pavellons Firals ocupats pel que fa al sector d’automoció, més de 4.000 metres quadrats al Recinte Exterior amb l’exposició de maquinària agrícola i industrial, furgonetes i el mercat de camions, a més a més de l’espai Low Cost i la localització d’una unitat mòbil de la ITV que estarà en funcionament durant els dies de fira i per a la qual es pot reservar hora trucant a l’oficina de Fira de Mollerussa.

Pel que fa a la participació, l’edició d’enguany comptarà amb 27 expositors, xifra que representa un lleuger augment respecte de l’any 2012 sobretot pel que fa al sector de la maquinària, segons va explicar el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra. Pel que fa per sectors, 17 expositors corresponen al sector automobilístic, 5 al de maquinària (dos a la passada convocatòria), 1 a furgonetes, 1 a camions i 3 a serveis.

Sorteig de 3.000 euros
Com ja és habitual a les fires de Mollerussa, des de l’organització i amb el patrocini també dels mateixos expositors d’automoció, es farà, passada la fira, un sorteig d’un premi de 3.000 euros entre tots els compradors d’un automòbil d’ocasió en el marc del certamen.

En l'edició del 2012 es van vendre 82 cotxes per un import de 856.275 euros.


Comentaris

envia el comentari