Catalunya Diari

La 23a Caminada a la Llum de la Lluna de Mollerussa espera arribar als 1.200 participants

La 23a Caminada a la Llum de la Lluna de Mollerussa espera arribar als 1.200 participants| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

L’Ajuntament de Mollerussa i l’Associació Atlètica Xafatolls organitzen el proper divendres, dia 15 de juliol, la 23a Caminada a la Llum de la Lluna. L’organització preveu arribar a unes xifres de participació similars a les de l’any passat i confia en arribar als 1.200 participants. 

La sortida serà a les 22.00 hores des de davant la piscina coberta i l’arribada al Parc Municipal. En acabar la caminada es repartirà un entrepà i beguda per a tots els participants. La piscina d’estiu estarà oberta durant l’arribada per les persones que es vulguin banyar.
 
El preu de la inscripció és de 5 euros anticipada i de 7 el mateix dia de la caminada. Les inscripcions es poden fer als establiments habituals: Llibreria Dalmases; Comercial Solé-Valls i Piscines Municipals. Al fer la inscripció, els participats rebran un dorsal identificatiu en forma de polsera que s’ensenyarà a l’arribada. El preu inclou, també, una samarreta commemorativa, l’entrepà, beguda i una polsera fluorescent. 
 
Els 10 quilòmetres de recorregut transcorreran pel circuit saludable que arriba fins al Salt del Durant. Aquest circuit, promogut per l’Associació Atlètica Xafatolls, compta amb un gran nombre d’usuaris tant caminat, com fent marxa nòrdica o anant en bicicleta.
Tots els participants que arribin al Salt del Duran entraran al sorteig d’un pernil gentilesa de Cansaladeria Porté.
 
Com l’any passat, la caminada nocturna enguany també agafa un caire solidari amb la campanya de conscienciació de l’escassetat d’aigua als països del Tercer Món. La campanya, amb el nom de 'Porta l’aigua solidària', és una acció que es fa a través del Centre d’Iniciatives Solidàris Ángel Olaran i consisteix, segons paraules del seu president, Josep M. Pujol, en que “cada persona que participi en la caminada rebi una botella d’aigua plena per conscienciar i sensibilitzar a la població de la dificultat que representa haver d’anar a buscar aigua amb garrafes de 5 litres a moltes parts del món”. També ha comentat que “per poder fer aquesta acció compten amb diferents patrocinadors que els ajuden econòmicament i d’aquesta manera aconsegueixen un doble objectiu, conscienciar a la gent i aportar diners a Wukroper al pare Ángel Olaran que tanta falta fa a tota la zona”.
 
Un cop acabada la caminada es farà una masterclass de zumba a càrrec del Gimnàs Stil.
 
Una de les particularitats de la prova és que durant els 10 quilòmetres es passa per quatre termes municipals: Mollerussa, Vilanova, Miralcamp i Golmés. "Per tant, podem dir que és una activitat supramunicipal”, ha comentat l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona. 
 
Els patrocinadors que col·laboren en la caminada són: VilcinOptics,Argal, Fruites i Verdures Jordi, Creperia Flasch,Porte, pastisseria Guiu, GimnàStil , El parador de Bell-lloc i com no, al C.I.S. Ángel Olaran. A més, en aquesta edició hi ha un nou patrocinador: l’empresa Serveis Roselló.


Comentaris

envia el comentari