Catalunya Diari

La 25a fira Autotrac de Mollerussa obre amb un 25% més d’expositors que l’any passat

La 25a fira Autotrac de Mollerussa obre amb un 25% més d’expositors que l’any passat| Redacció - Fotografia: Fira de MollerussaAixí ho han explicat aquest dimarts el president de Fira de Mollerussa i alcalde de la capital del Pla d’Urgell, Marc Solsona, i el director de l’ens firal, Poldo Segarra, en la presentació del certamen d’enguany als mitjans de comunicació. Solsona ha mostrat la seva satisfacció per l’augment d’expositors en aquesta edició, "tornant" en nombre de firmes participants a unes xifres que no s’assolien des de la convocatòria de l’any 2004. L’alcalde ha afegit a més a més que les expectatives pel que fa a volum de negoci són molt bones i que normalment "si Sant Josep va bé, Autotrac va millor".

En relació a aquest punt, el president de l’ens firal ha recordat el bon tancament de vendes del Saló de l’Automòbil a la passada 141 Fira de Sant Josep amb un volum de negoci de 4,5 milions d’euros i ha afegit que per poc que Autotrac mantingui o incrementi les vendes de l’any passat, les quals van suposar un import d’1,2 milions d’euros, ja "hauríem superat enguany, al mes d’abril, el volum de negoci realitzat pel sector automobilístic a les fires de Mollerussa –Fira Sant Josep, Autotrac i Autotardor- de l’any passat", el qual va ser de 5,5 milions.

En aquesta mateixa línia es va expressar el director de Fira de Mollerussa qui va indicar que en aquests dos darrers anys "la tendència és que es va incrementant tant la participació com el volum de negoci" i va agregar que, pel que fa a Autotrac, "les expectatives són igualar o augmentar les vendes", xifra aquesta última que l’any passat va ser de 109 cotxes venuts i la qual ja va suposar una pujada d’un 30% respecte de l’any 2011.

Respecte del creixement del número d’expositors, que passa dels 41 de l’any 2012 als 51 d’enguany, Segarra va dir que "és fruit de l’acord que es va signar amb FEMEL amb motiu de la passada Fira de Sant Josep", ja que un dels punts d’aquest conveni "era incentivar la participació en Autotrac i Autotardor", segons va detallar.

Espai Low Cost i Sorteig de 3.000 euros
Pel que fa a l’ocupació, la 25a fira Autotrac obre amb una superfície bruta ocupada d’uns 20.000 metres quadrats entre els Pavellons Firals, on s’ubica el sector d’automoció, i el Recinte Exterior on es localitza la maquinària i la resta de firmes participants. L’oferta d’enguany inclou també l’Espai Low Cost, zona que es localitzarà davant i al lateral dels pavellons i on s’exposaran cotxes amb un preu de fins a 3.000 euros, així com amb el servei d’una unitat mòbil de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) que estarà instal·lada al Recinte Firal durant els dies de la fira i per a la qual es pot reservar hora trucant a les oficines de Fira de Mollerussa.


Com en anys anterior i com a al·licient de compra, els expositors del sector automobilístic i Fira de Mollerussa patrocinen un premi de 3.000 euros entre tots aquells que adquireixin un cotxe en el marc d’aquest certamen de la capital del Pla d’Urgell, sorteig que s’efectua davant notari uns dies passada la fira.


Comentaris

envia el comentari