Catalunya Diari

La 26a edició de l’Aventura de Nadal de Mollerussa comptarà amb una vintena d’activitats diferents

La 26a edició de l’Aventura de Nadal de Mollerussa comptarà amb una vintena d’activitats diferents| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa (Arxiu)

 

L’Ajuntament de Mollerussa organitzarà enguany de nou l’Aventura de Nadal gràcies a la implicació de les diferents entitats esportives i culturals de la ciutat, que tornaran a col·laborar en l’organització de la que serà la 26a edició d’aquest parc d’activitats pensat per a infants i joves fins a 15 anys. 

A banda del teixit associatiu ciutadà, una empresa privada s’encarregarà del muntatge de la zona de les atraccions mecàniques del parc a canvi de la recaptació de l’entrada, una fórmula que es ve repetint des de fa tres anys, segons ha explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, juntament amb la regidora de Joventut, Imma Casanella. Amb tot, l’Aventura de Nadal comptarà amb més d’una vintena d’activitats diferents entre les esportives, les culturals i les atraccions mecàniques que formaran part del parc. 
 
A partir del 26 de desembre i fins el 4 de gener obrirà portes l’Aventura de Nadal  que s’organitzarà en tres zones que es distribuiran per tot el Pavelló Firal. Pel que fa a les atraccions mecàniques, s’oferiran una desena d’activitats diferents entre inflables, llits elàstics, autos de xoc, i altres, segons ha avançat Casanella. I ha afegit: "Com a novetat d’enguany cal senyalar el túnel làser, el pont tibetà, toros infantils o l’escombra". També es diferenciaran espais per a les diferents ofertes procedents de les entitats. Així hi haurà un espai on s’ubicaran Ràdio Ponent i la zona destinada a fer manualitats. Un altre espai s’utilitzarà de forma alternativa per altres entitats com el Club de Tennis Taula, el Club d’Hoquei Patins, el Club de Futbol Joventut, el Club de Bàsquet i el Club de Tennis. La darrera zona s’ubicarà a la zona del bar des d’on s’oferirà l’activitat de contacontes a càrrec de Francesc Pla i Carles Crespo.
 
Així mateix, repetirà El Racó dels Petits, un espai pensat per als més menuts fins a 4 anys, on s’instal·larà de nou el sorral nous jocs i inflables per als més menuts i es destinarà una zona a manualitats on els mateixos joves es podran fer la xapa amb el logo de l’aventura de Nadal. 
 
Enguany cal destacar que a banda d’un professional d’Infermeria també hi haurà un desfibril·lador; per tant l’Aventura de Nadal serà un espai cardioprogetit. 
 
L’Aventura de Nadal funcionarà cada tarda de 16.00 a 20.30 hores, excepte el dia 31 de desembre que es tancarà a les 20.00 hores i l’1 de gener que obrirà a les 17.00 hores. L’entrada costarà 4 euros per nen ja que els acompanyants no paguen, uns preus que no han variat en els darrers anys. Per als integrants de les famílies nombroses i les famílies monoparentals s’ha previst, tal i com ja es va fer l’any passat, un descompte d’un euro per nen presentant el carnet. També es faran descomptes de dos euros per a grups especials i escoles, segons ha afegit Casanella. 


Comentaris
OLGA SOBERA
Molt bones, jo sóc de Lleida, però m'agradaria venir una tarda, tinc un petit de 2 anys. La pregunta és: on està situat el parc? Gràcies

envia el comentari