Catalunya Diari

La 26a fira Autotrac s'inicia amb bones expectatives

La 26a fira Autotrac s'inicia amb bones expectatives| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

es cloïa amb bons resultats la 142 Fira de Sant Josep

Solsona ha fet aquestes declaracions en el marc de la presentació de la que serà la 26a edició del certamen Autotrac, i ha afegit que “considerant” a més a més que en la seva darrera edició la fira Autotrac va assolir unes xifres positives, tant d’expositors com de vendes, de deu anys enrere, el certamen es presenta “amb bones expectatives i molt bona salut” així com “amb l’objectiu de mantenir les xifres de l’any passat”.

L’alcalde ha explicat que el certamen d’ocasió va néixer com a complement de la Fira de Sant Josep la qual va incloure, fins que es va crear Autotrac, tant el sector nou com l’usat. Així mateix, s’ha referit a la “capacitat de Fira de Mollerussa d’ofertar esdeveniments firals que responguin a la demanda del sector” i ha destacat la importància d’Autotrac perquè “posa en el calendari de març-abril tota la oferta que el professional pot requerir”.

El president de l’ens firal ha estat acompanyat pel director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, qui ha detallat que pel que fa als pavellons firals, on s’ubica el sector d’automoció, l’ocupació està al 100% amb una vintena d’expositors i on s’exposaran més de 300 vehicles amb una gamma de preus molt ampla i que inclou, apartat localitzat davant dels Pavellons, l’espai Low Cost, amb vehicles amb preus inferiors a 3.000 euros.

D’altra banda, Segarra ha fet referència a l’incentiu de venda que suposa el sorteig d’un premi de 3.000 euros entre els compradors d’un cotxe d’ocasió en el marc de la fira, així com al servei d’ITV instal·lat al Recinte Firal i pel qual passen de l’ordre dels 150 vehicles al llarg dels tres dies de fira.

El certamen inclou, ha especificat el director, el Recinte Exterior, amb una àmplia exposició de maquinària agrícola i industrial així com furgonetes, el mercat de camions i possiblement, per concretar encara, algun expositor d’autocaravanes. Com a novetat d’aquesta edició Segarra ha destacat la presència d’un expositor d’assegurances. En total, des de l’organització s’espera arribar a la cinquantena d’expositors, mantenint així la xifra de l’any passat.


Comentaris

envia el comentari