Catalunya Diari

La 2a Calçotada Popular, el 6 de març, a benefici de Mollerussa Capital de la Sardana 2016

La 2a Calçotada Popular, el 6 de març, a benefici de Mollerussa Capital de la Sardana 2016| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

Mollerussa celebrarà el proper 6 de març la 2a Calçotada Popular, una iniciativa que diferents entitats i associacions culturals i recreatives de la ciutat han organitzat al Pavelló Firal. Els diners que s'obtinguin es destinaran a Mollerussa Capital de la Sardana 2016.

L'activitat està oberta a tota la ciutadania i des de l’organització s’espera que compti amb un ampli recolzament popular, ja que es preveu que hi assisteixin unes 500 persones i se serveixin uns 6.000 calçots. El menú per als adults inclou, a més dels calçots, llonganissa, postres, pa, cafè i vi, mentre que l’infantil està format per macarrons, llonganissa i postres. El preu per als adults és de 12 euros, i l’infantil de 8. Els tiquets es podran adquirir a l’Ajuntament de Mollerussa fins el divendres 25 de febrer en horari d’oficina, de 09.00 a 14.00 hores.

Aquesta calçotada popular va celebrar l’any passat la seva primera edició, en què va aplegar mig miler de persones al Pavelló Firal. En aquell cas, els beneficis van anar destinats a finançar els gegantons que havien de retre homenatge a Pepito Isanda i Carme Capell. L’èxit d’aquella iniciativa ha estat el que ha animat als seus impulsors a repetir l’experiència, en aquest cas, tal com ha recordat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, “destinant els beneficis, com no podia ser d’una altra manera, a Mollerussa-Capital de la Sardana 2016”.

En l’organització d’aquesta jornada, que compta amb el suport de l’Ajuntament, s’hi han implicat set entitats: el Casal Popular L’Arreu, l’Associació de Dones del Pla d’Urgell Albada, l’Orfeó Renaixença, l’Agrupament Escolta i Guia Cal-Met, l’Agrupació Sardanista Mollerussa, el Jovent de Mollerussa i l’Associació 50 i Més.

Solsona ha destacat que “la suma d’esforços de les diferents entitats de la ciutat la converteixen en una iniciativa diferent”, a més de demostrar que “les associacions de Mollerussa estan vives i són proactives”. Totes les entitats participants han mostrat el seu agraïment a l’Ajuntament pel suport rebut per tirar endavant aquesta segona Calçotada Popular, que se celebrarà el mateix dia que el Cròs Culleré.


Comentaris

envia el comentari